вівторок, 13 січня 2009 р.

4.Без палива...

- Просто...
А що просто?А потім приїхали наші доблесні захисники того,чого в нашій країні фактично не існує.Ну звісно ціх двух дуреп,що включили музло у чотири години ночі, в простій бетонній коробці,(котрих доречі у моїй любій країні ну просто дохера),наповненій пенсіонерами,робітниками,бомжами,неблагополучними сім'ями,ну короче простими жителями мегаполісу.
- Ось ми знову у коханому бобику.Боже,це дивно,але тут все якось по домашньому,затишно,навіть краще ніж вдома.
- Пет,ти трохі притримай шифер,ато він вже потроху,зовсім потихеньку,ЇДЕ НАХРЕН!!!Тобі подобається ці обльовані кути цього представника роду собачіх,класу ментівських?Менти...БЕ!.ВОни бувають злі та хитрі,можуть підкласти тобі травку,можуть цього не робити.Можуть відїбати,або навіть дати покурити.Або батькам подзвонити ,чього я почяла рифмою говорити,,може,потрібно дати нервам відпочити?
- Бачу і в тебе теж поїхала далеко,але сумку з тобою не взяла.
- Що з нами буде? - сказала Ленка.Вона зверталася до Петри,але їй відповіли тепер знайомі дядьки міліціонери.
- Посидите нічьку в зоопарку.
Лице Ленки перекосило від жаху,тому вона одразу забелькотіла:
- А може якось домовимося?
- Ну... Треба забирати документи різні,папери оформлювати...Це стільки біганини...Тому з вас 303 долярів!
Так як у них не було названої суми, їх запроторили в каталашку,де вже сиділи три сумнівні особи: повія з траси (по ній одразу видно, що тут скажеш), неврівноважений "псіх-одіночка" та якийсь мішок з гівном в пом`ятому піджаку та штанях, його перегар заполонив усю камеру, хоча, здавалося, що він проник усюди, навіть у ту повію...
- О, воно почало подавати перші ознаки життя, навіть очі відкрило, - сказала Ленка про мішок.
- Та ти на себе глянь, думаєш ти зараз виглядаєш, як гламурна супермодель. А той чувак навіть гарненький, але трохи пожований, пожмаканий, обльований і прокурений наскрізь.
- Який він гарненький? Просто мішок з гівном.
- Ну, якщо вже про фекалії, то хочу тобі нагадати, що гівно теж колись було чимось прекрасним, а космонавти там, за озоновим шаром, з нього роблять знову прекрасне, то хто сказав, що ми не зможемо?
- Ну, якщо думати так, то з тобою разом точно зможемо.
далі просто прийшли дядьки міліціонери. банальний тест на алкоголь. Банальні короткі дурнуваті запитання чоловіка у погонах, котрий думає, що він пуп землі, і серед усіх у відділку у нього найбільший член.
Далі приїхав Ромчик. Як завжди забашляв грошей, нас відпустили, але чогось мені захотілося, щоб відпустили того, котрий притягував мене і відкидав Ленку.
- Ром, я знаю, в тебе завжди є лишні гроші, зроби мені послугу - заплати за нього.
Петра показала пальцем на чоловіка у порваній одежі, але з ангольською посмішкою
- Пет, гроші звісно є, але тобі він потрібен?
- Ром,я впевнена на 100%, і чомусь у мене таке передчуття, що ми ще зустрінемося з ним. Зроби це, просто зроби. Просто...

Немає коментарів:

Дописати коментар